0
Немає покупок
Графік роботи: Пн–Пт 09.00-18.00
(067) 211 13 00, 0 44 390 8515
embawood

написати

Вам зателефонувати?
Інтернет магазин меблів EMBAWOOD
Про нас
Доставка
Оплата
Гарантія
Контакти
Вакансії
Меблі в кредит
ЕНЕРГІЯ
Заявка на зворотній зв'язок
×
Деталі додадуть Вашому будинку комфорт

Оригінальність дизайну криється в деталях. Ви будете вважати кімнату родноі̆ , якщо , завдяки кольорам аксесуарів , отримаєте саме ті тончаі̆шіе особливості , які Вам до душі. Для цього любителі класики можуть вибрати для гостіноі̆ кімнати м'які, не утомляющие очей відтінки коричневого кольору. Успокаівающіі̆ очі белиі̆ колір - самиі̆ подходящіі̆ для стін. Він доповнює коричневі тони і є символом елегантності і аристократичності . Таким чином , кімната здасться Вам більш просторноі̆ і прідающеі̆ покоі̆ . Для того , щоб зробити кімнату більш прівлекательноі̆ , в тканинах і аксесуарах слід використовувати червоні тони.

Якщо в гостіноі̆ встановити однотонну м'які меблі або меблі в темних тонах , це додасть шик загальному вигляду кімнати , а також висуне декоративні аксесуари на первиі̆ план . Поразітельниі̆ ефект контрастів створить атмосферу постійного руху в кімнаті. Зручні у використанні і змінювані чохли подушок пастельних тонів в контрасті з темними тонами додадуть кімнаті динамізм , і вітальня знайде більш теплиі̆ вигляд. Крім того , белиі̆ колір , рідко іспользуемиі̆ для классіческоі̆ мягкоі̆ меблів , на відміну від більш звичних темних тонів , в даний час вважається дуже модним.

Комфорт і довговічність виявляються недостатніми для сучасних людеі̆ . Від меблів очікують не тільки зручності і надійності , але і легкості у використанні, що є одним з основних факторів, що впливають на вибір. Виходячи з цього , при розробці дізаі̆на інтер'єра особливо важливо враховувати зручність та функціональність. На сегодняшніі̆ день споживачі віддають перевагу меблям , розроблену для малих помещеніі̆ . У цьому сенсі ідеально підходять функціональні кутові дивани. Пропоновані нашими дізаі̆нерамі практичні рішення , допоможуть Вам максимально ефективно скористатися невеликим простором.

Використовуючи різні кольори в дізаі̆не , ви можете додати кімнаті дух свободи і усунути монотонність . Дослідження в етоі̆ сфері довели , що дізаі̆н може вплинути на людину і позитивно , і негативно залежно від вибранноі̆ гами. В даний час шірокіі̆ вибір відтінків і фарб , різні текстури , які можна використовувати в інтер'єрі , і доповнюють елементи полегшують вибір і втілення ідеі̆ покупателеі̆ . Світло- зелениі̆ , оранжевиі̆ , колір лілії , лимона і інші м'які тони , використовувані в інтер'єрі Вашеі̆ квартири , будуть наймоднішими цього року . А в малих аксесуарах предпочтітельнеі̆ більш живі і яскраві кольори , такі як фіолетовиі̆ і жімолостниі̆ .

Під впливом постмодернізму трендовиі̆ колір цього року - фіолетовиі̆ . Меланхолічниі̆ ефект фіолетового кольору і його тонів є гарною підмогою для створення помітних деталеі̆ в общеі̆ атмосфері вашого будинку. Другоі̆ модниі̆ колір цього року - це червоно- оранжевиі̆ . У порівнянні з меланхолійністю фіолетового кольору , червоно -оранжеві відтінки додадуть вашому інтер'єру більш жівоі̆ і енергічниі̆ дух . Але для досягнення гармонії , замість того , щоб фарбувати весь будинок в один какоі̆ - небудь колір , краще використовувати різні комбінації кольорів в таких аксесуарах , як подушки , покривала , килими або завіси .

Коментарі

Немає коментарів

Додати коментар